DE GEREEDSCHAPSKIST VOOR DE FUNCTIONEEL BEHEERDER

Heb je al over “Hét handboek voor de functioneel beheerder” gelezen. En dacht je bij het lezen van hoofdstuk 4 hier wil ik meer van weten?

Heb je al over “Hét handboek voor de functioneel beheerder” gelezen. En dacht je bij het lezen van hoofdstuk 4 hier wil ik meer van weten? In deze training wil ik je meenemen en in de praktijk kennis laten nemen van de belangrijkste gereedschappen uit het boek.

Na het volgen van de training kun je het merendeel van de gereedschappen uit het boek zelf toepassen in je dagelijkse praktijk.

Meer dan zomaar een “training”

Tijdens deze dag gaan we niet powerpointen maar stickeren,tekenen, plakken, schijven etc. Maar vooral actief aan de slag! We gaan oefenen met de meest gebruikte gereedschappen uit het boek en geef ik ook tips over hoe je een workshop kan geven en hoe je deze voorbereid. Dit doen we aan de hand van echte praktijk situatie’s.

Wat leer je?

Na het volgen deze trainingen kun je onder andere:

  • Een effectieve workshop voorbereiden
  • Processen op verschillende manieren modelleren
  • Verspillingen herkennen en wegnemen
  • Gestructureerd problemen oplossen 

Je krijgt ook de gelegenheid om zelf een workshop te leiden en ik geef je feedback op de punten waar je je kunt verbeteren zodat je meer haalt uit de workshops.

Dé gereedschapskist voor de functioneel beheerder wordt uitsluitend in-company aangeboden, toegesneden op de kennisbehoeften van de deelnemers en variërend van 1 tot 3 dagen. Meerdaagse varianten worden gespreid in de tijd.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en advies op maat.

Adres

Vakopleiding Functioneel Beheer
Jachtlaan 186
7312 CL Apeldoorn
info@vakopleidingfunctioneelbeheer.nl

©2020 Alle rechten voorbehouden

Freshly designed and developed by Merkbaar Media

X