Over ons.

Wie zijn wij.

Wij zijn functioneel beheerders en we zijn erg goed in wat we doen. Dát merk je tijdens onze trainingen, die je echt verder helpen in je dagelijks werk. Bij elke training ligt de nadruk op de praktijk, uiteraard ondersteund door theorie.

Onze trainingen hebben maar één doel: jou beter maken als functioneel beheerder. De trainers zijn professionals die zelf in de praktijk werken. Zij ademen enthousiasme, kennis en bevlogenheid. Ze weten precies wat er speelt in het vakgebied en hebben een uitgebreid netwerk waarop ze kunnen terugvallen als jij met een praktijkprobleem komt waarbij ook de trainers zich even achter de oren krabben.

Het zijn onze trainers die onze formule bijzonder maken: dóór vakmensen vóór vakmensen.
Geen duffe presentaties en hoorcolleges: tijdens onze interactieve trainingen gaan wij samen aan de slag met problemen uit jouw praktijk. Daarmee onderscheiden wij ons van alle ‘gewone’ trainingen. Daarnaast evalueren en verbeteren wij elke training van elke trainer continu. Wij willen jou de beste training geven.

Het team.

Wij zijn een team en netwerk van nieuwsgierige, eigenzinnige functioneel beheer experts. Alle trainers zijn interim professional, zo kom je bij ons altijd wel een trainer tegen die in eenzelfde soort organisatie als jij werkt.

Daniël E. Brouwer

Hij is altijd op zoek naar nieuwe kennis en naar andere inzichten. En dit deelt hij graag met iedereen die het wel (of niet) wil horen.

Hij van mening dat elke functioneel beheerder recht heeft op het beste van het beste. Kwaliteit boven alles! En dat is ook direct de kern van Daniël: het ontwikkelen van mensen, om ze te zien groeien en te zien stralen.

Wat je van Daniël gaat leren: focus en zaken voor elkaar krijgen. #voorelkaarkrijgkunde

Rob Verheul

Rob Verheul

Rob is een echte senior op het vakgebied van Informatiemanagement en functioneel beheer. Een echte kennisgoeroe. Loopt al jaren mee en heeft waarschijnlijk alles al een keer gezien, gedaan en meegemaakt.

Hij geeft en maakt al jarenlang trainingen. Hij is geaccrediteerd docent en coach. Met zijn rustige houding neemt hij collega’s en medewerkers mee in het behalen van resultaat.

Wat je van Rob gaat leren: De daadwerkelijke vertaling van theorie naar praktijk.

Arjen ten Brinke

Wat je van Arjen gaat leren: –

Onze kernwaarden.

Wij laten ons leiden door 3 kernwaarden: kwaliteit, inspiratie en verbinding. Deze drijfveren geven ons richting en verklaren de passie van ons doen.

Verbinding.

Wij geloven dat we samen verder komen dan alleen. Daarom zoeken we altijd de verbinding met klanten, collega’s, leveranciers en onze trainingspartners. Als jij je bij ons op je gemak voelt, dan zijn wij tevreden.

 

Inspiratie.

Wij willen mensen inspireren, laten zien dat het misschien anders kan. In deze vakopleiding draait alles om jou. We willen dat jij de autoriteit bent en niet wij.

 

Kwaliteit.

We stellen hoge eisen aan alles wat we doen en met wie we samenwerken. Wij zijn vastberaden om te slagen, leren van feedback/evaluatie en blijven onszelf verbeteren.

 

Loading...