ONZE PARTNERS

De Vakopleiding functioneel beheer werkt samen met een aantal partners. Zij helpen met de ontwikkeling, uitvoering en borgen de kwaliteit van de opleidingen. Hier vind je een overzicht van alle partners waar wij mee samenwerken.

Ymor is een internationale, onafhankelijke ‘technology-enabled’ dienstverlener. Ymor heeft kantoren in Utrecht, Nederland (hoofdkantoor) en Copenhagen, Denemarken. We zijn gespecialiseerd in Application Performance Management (APM), IT Operations Analytics (ITOA) en Artificial Intelligence Operations (AIOps).
Symbol is een onafhankelijk advies- en opleidingsbureau op het gebied van Continu Verbeteren en Kwaliteitszorg. Sinds meer dan 10 jaar ondersteunen wij organisaties middels de inzet van bijvoorbeeld Lean, Six Sigma en Agile/Scrum om te komen tot een cultuur van Continu Verbeteren.
Factor50 informatieveiligheid ondersteunt organisaties bij het beschermen van hun waardevolle informatie. We zijn actief binnen verschillende domeinen, waaronder de zorg, het notariaat, het onderwijs en softwareontwikkeling.
“Factor50” staat voor onze denk- en werkwijze. Het gebruik van informatie brengt risico’s met zich mee. Maar dit is geen reden voor paniek, zolang de organisatie zich maar passend beschermt. Organisaties hebben informatie nodig, net zoals mensen de zon.
Vanuit deze zienswijze verzorgt Factor50 trainingen en workshops over de Avg en informatiebeveiliging. De nadruk ligt op de praktische toepasbaarheid binnen de eigen functie en de eigen organisatie. We hebben veel samengewerkt met – en geleerd van – functionele beheerders.

Korento is gedreven door inlevingsvermogen. Wij zijn expert op het gebied van salarisadministratie, HR, financieel en functioneel beheer.

Onze medewerkers werken op onze locatie in Arnhem of op locatie bij de klant. Wij bieden interim-service, consultancy, gedeeltelijke en volledige outsourcing, implementaties en projectmanagement binnen de sectoren Zorg en Welzijn, Overheid, Cultuur, MKB en Bedrijfsleven.

HC&H Connect is de duurzame partner voor woningcorporaties op het gebied van ICT en Finance & Control. Met onze actuele kennis van de corporatiesector en ons team van specialisten verbinden wij vragen die leven bij corporaties met een aanbod van interim dienstverlening, (functionele) beheersdiensten, opleidingen en overige producten en diensten.

Wij zijn experts op het gebied van Functioneel Beheer. Wij kunnen het functioneel beheer van woningcorporaties uit handen nemen. Daarnaast levert HC&H Connect trainingen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Ook bieden we een opleidingsprogramma toegespitst op de corporatiesector om corporatiemedewerkers op te leiden tot gecertificeerde Lean specialisten.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en advies op maat.

Adres

Vakopleiding Functioneel Beheer
Jachtlaan 186
7312 CL Apeldoorn
info@vakopleidingfunctioneelbeheer.nl

©2020 Alle rechten voorbehouden

Freshly designed and developed by Merkbaar Media

X