Partners.

We doen het niet alleen!

Wij geloven dat we samen verder komen dan alleen. Daarom zoeken we altijd de verbinding met klanten, collega’s, leveranciers en onze trainingspartners. Als jij je bij ons op je gemak voelt, dan zijn wij tevreden. Wij zijn sociaal en maatschappelijk betrokken, delen graag onze kennis en zijn attent. Samen sta je sterker, daarvan zijn wij overtuigd.

DATA KINGDOM

DATA KINGDOM

DATA KINGDOM is een strategische partner in het veranderproces naar een datagedreven organisatie.

Omix

Omix

Beter onderwijs, dat is waar Omix al ruim 20 jaar voor gaat en staat.

Valori

Valori

Valori is de nummer 1 in QA en Testen. Met hun visie Building IT Quality helpen ze hun klanten met de kwaliteit van IT-systemen.

Chaptr2

Chaptr2

Chaptr2 is de duurzame partner voor woningcorporaties op het gebied van ICT en Finance & Control.

IT Management Group

IT Management Group

De IT Management Group is expert in het verzorgen van praktijkgerichte trainingen. Trainingen zijn gecertificeerd door instanties zoals Peoplecert, The Open Group, ISACA, Scaled Agile en EXIN.

Computrain

Computrain

Computrain wordt gekenmerkt door een enorme passie voor de ontwikkeling van de juiste IT-kennis en vaardigheden bij de juiste mensen. Computrain zorgt ervoor dat professionals vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen.

IT Academy Noord-Nederland

IT Academy Noord-Nederland

IT Academy Noord-Nederland zet zich in voor een hoogwaardige, gezonde en evenwichtige ICT-arbeidsmarkt in het Noorden d.m.v. onderwijs, onderzoek en verbinden.

X