DE VAKOPLEIDING

We zijn deze vakopleiding om een eenvoudige reden begonnen. Vakgenoten reageerden enthousiast op de praktische benadering in ons boek “Hét handboek voor de functioneel beheerder”.

Onze training heeft dezelfde benadering!

Waarom deze vakopleiding?

We zijn deze vakopleiding om een simpele reden begonnen: de grote behoefte aan praktische vaardigheden. Dat bleek ook uit de enthousiaste reacties op de praktijkgerichte benadering van ons boek “Hét handboek voor de functioneel beheerder” We zijn op basis van de feedback aan de slag gegaan met de beste vakgenoten en kennispartners, en hebben samen de beste vakopleiding ontwikkeld die je kunt maken.

We willen helpen het functioneel beheer nog beter te maken dan het al is. En willen er graag een steentje aan bijdragen, om jou als functioneel beheerder nog meer impact te geven.

Onze opleiding is vooral praktisch en daarmee onderscheiden we ons van andere opleidingen. We benaderen alles vanuit de functioneel beheerder en niet vanuit een theoretisch model of framework.

De vakopleiding is geschikt voor beginnende en meer ervaren functioneel beheerders. Je krijgt oplossingen aangereikt voor allerlei problemen en situaties waarmee je dagelijks te maken krijgt.

Wij kennen de praktijk, we staan er dagelijks middenin.

october, 2020

ma

di

wo

do

vrij

za

zo

-

-

-

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Deze maan zijn er geen trainingen gepland

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en advies op maat.

Adres

Vakopleiding Functioneel Beheer
Jachtlaan 186
7312 CL Apeldoorn
info@vakopleidingfunctioneelbeheer.nl

©2020 Alle rechten voorbehouden

Freshly designed and developed by Merkbaar Media

X